Over ons

Ons kantoor

In 1990 is Schieman Advocaten opgericht. Het kantoor bevindt zich in het hart van Middelburg in een prachtig Rijksmonumentaal pand uit de achttiende eeuw, genaamd “De Duif”. 

Ons kantoor bestaat uit twee advocaten met samen meer dan vijftig jaar ervaring in de advocatuur. In het bijzonder worden advieswerkzaamheden en juridische bijstand verleend op onze specialisatie- en aandachtsgebieden. Wij rekenen particulieren en cliënten uit het midden- en kleinbedrijf tot onze clientèle.

De lijnen zijn bij ons kantoor kort en de contacten zijn informeel. 

Stap gerust eens binnen in ons kantoor.


 

 

Medewerkers Advocaten

Wij beschikken over een breed netwerk aan verwijzers, waaronder diverse accountantskantoren, notarissen en belastingadviseurs. Samenwerking met verwijzers is voor ons vanzelfsprekend, waarbij ieder een eigen toegevoegde waarde behoudt bij het begeleiden van de cliënt.  

Mediation/bemiddeling op het gebied van het personen- en familierecht vormt een belangrijke pijler van ons kantoor. Mw. mr. Helma Tiggelaar is op dit gebied al ruim 20 jaar als specialist werkzaam.
 

Stap eens binnen in ons kantoor

Onze advocaten

advocaat-mediator-specialist

Helma Tiggelaar

Doortastend en betrokken. 

Eerlijk, duidelijk en recht door zee.

Helma Tiggelaar

MKB-onderneming

Werner Schieman

Hij begrijpt als geen ander wat een ondernemer op zakelijk vlak en privé bezighoudt. Het zelfstandig ondernemerschap zit hem als gegoten.

Werner Schieman