Rechtsgebieden

Rechtsgebieden

Wij begeleiden al vele jaren ondernemers en particulieren gedurende het hele juridische proces. Daarbij streven wij naar praktische en vooral duurzame oplossingen. Vanwege onze jarenlange kennis en ervaringen mogen we wel zeggen dat wij hierin creatief en oplossingsgericht zijn. We denken vanuit de behoefte van de cliënt en niet vanuit het geschil. 

Ondernemers

Als ondernemer krijg je regelmatig te maken met juridische vragen of conflicten. Een eigen advocaat die jouw onderneming en situatie kent, is dan prettig. Je hoeft niet steeds opnieuw toe te lichten wat voor jou en jouw onderneming van belang is. Als MKB-advocatenkantoor beschikken wij over brede inzichten in alle aspecten van het ondernemerschap waarmee jij als ondernemer zakelijk en privé te maken hebt.      

Particulieren

Het kan iedereen overkomen: een conflict in de relationele sfeer, in de directe woonomgeving, op het werk, met instanties enz. Soms is het conflict al zodanig geëscaleerd dat jij een brief hebt ontvangen van een advocaat of zelfs al voor de rechter moet verschijnen. In dat geval is de juridische bijstand van een advocaat niet alleen gewenst, maar soms zelfs noodzakelijk.

Bij ons kun jij terecht voor advies om een goede oplossing te vinden voor het conflict. Het heeft de voorkeur om in overleg met de andere partij(en) te zoeken naar een goede en duurzame oplossing. Helaas lukt dit - om verschillende redenen - niet altijd en zal er geprocedeerd moeten worden. In dat geval beslist de rechter. Ook bij procedure kun je erop rekenen dat wij jouw belangen optimaal en met gedrevenheid zullen verdedigen.

Familie- en jeugdrecht

Mr. Helma Tiggelaar (advocaat/mediator) is binnen ons kantoor de specialist familierecht. Bij haar kun je terecht met al jouw vragen over bijvoorbeeld conflicten in de relationele sfeer, met betrekking tot de kinderen of over de financiële afwikkeling van jouw relatie. Het is vooral in het familierecht belangrijk om je gehoord te voelen en een specialist naast je te hebben die ervoor jou staat. Bij Helma Tiggelaar ben je daarvoor in vertrouwde handen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

advocaat-mediator-specialist

Helma Tiggelaar

Doortastend en betrokken. 

Eerlijk, duidelijk en recht door zee.

Helma Tiggelaar

MKB-onderneming

Werner Schieman

Hij begrijpt als geen ander wat een ondernemer op zakelijk vlak en privé bezighoudt. Het zelfstandig ondernemerschap zit hem als gegoten.

Werner Schieman

Ons kantoorpand