Ondernemer en contracten

Ondernemer en contracten

Als ondernemer loop je tegen vragen aan over wat een goede en veilige rechtsvorm is om je bedrijf of beroep uit te oefenen. Een hoop mogelijkheden, maar wat past jou nu het beste? Fiscale aspecten, vragen over aansprakelijkheid en rechten/plichten bij samenwerkingsvormen behoeven beantwoording. Maatwerk blijkt het beste te werken, want elke situatie is -net als iedere ondernemer- uniek. 

Hoe optimaliseer je binnen de bedrijfsvoering jouw rechten en plichten als ondernemer? Contracten dienen flexibel, maar toch waterdicht te zijn. Aansprakelijkheid dient beheersbaar te worden gehouden. Een goed evenwichtig contract draagt daar zeker aan bij.

Contactgegevens Werner 

 

MKB-onderneming

Al vele jaren staat Werner ondernemers en hun adviseurs bij. Zijn werk strekt zich uit over uiteenlopende vragen, zoals het adviseren met betrekking tot bedrijfsovernames, het opstellen van overnamecontracten en algemene voorwaarden en het realiseren van een juiste rechtsvorm, die een optimale bescherming biedt voor de activiteiten en aansprakelijkheid. Bij iedere zaak liggen maatwerk en goede detaillering aan de basis van zijn werk.