Uit elkaar

U gaat uit elkaar

Als je gaat scheiden of uit elkaar gaat, dan komt er veel op je af. Er dient van alles geregeld te worden, terwijl de toekomst vaak onzeker is. Soms spelen emoties (een van) jullie parten, waardoor het moeilijk is om door de bomen het bos nog te zien. Ons kantoor kan jou in deze roerige tijden bijstaan. Ons doel is om te komen tot een goede oplossing, zodat jij, jouw (ex-)partner en de kinderen verder kunnen. We maken samen een plan van aanpak. Het belang van de kinderen staat altijd centraal.

Mediation is een goede optie op het moment dat jullie ervoor openstaan om samen in overleg afspraken te maken. Je blijft met hulp van een mediator in gesprek met elkaar en zoekt samen naar een goede oplossing. Klik hier voor meer informatie over mediation.

Je kunt er ook voor kiezen om een eigen advocaat in de arm te nemen. Tijdens het eerste gesprek wordt besproken of overleg kan plaatsvinden met jouw (ex-)partner en zijn/haar advocaat. Als overleg niet mogelijk is, dan dient de stap naar de rechter te worden gemaakt.

 

echtscheiding mediation

Helma Tiggelaar heeft jarenlange ervaring als advocaat en mediator in familiezaken. Zij begeleidt jou in het hele juridische proces, waaronder het opstellen van een ouderschapsplan, een convenant met alle financiële afspraken en het uitwerken van alimentatieberekeningen. Ook de echtscheidingsprocedure bij de rechtbank is in vertrouwde handen bij haar. Het doel is een duurzame en goede regeling, zodat jij verder kunt.

Neem gerust vrijblijvend contact op.

contact