Echtscheiding en ondernemer

Echtscheiding en ondernemer

Een echtscheiding, beëindiging geregistreerd partnerschap of (samenlevings)relatie heeft voor een ondernemer en zijn of haar partner niet alleen gevolgen voor privézaken, maar vaak ook (grote) zakelijke gevolgen. Meer dan regelmatig dienen afspraken gemaakt te worden over de voortzetting van de onderneming door een van de (ex-)partners, de waardering van de onderneming, verdeling en verwerking van pensioenrechten opgebouwd in eigen beheer, huur- en leasezaken van de onderneming, belastingkwesties en vele andere aan de onderneming gelieerde kwesties. 

Schieman Advocaten kan zich buigen over een jarenlange ervaring en deskundigheid bij het verlenen van bijstand aan de scheidende ondernemer en/of zijn c.q. haar partner. Samenwerking met accountants, belastingadviseurs en notarissen is voor ons vanzelfsprekend. Iedere deskundige behoudt hierbij zijn/haar eigen toegevoegde waarde bij het begeleiden van de ondernemer en zijn/haar partner.  

Wij brengen de diverse zakelijke en privégevolgen van de scheiding voor u als (partner van de) ondernemer in kaart en werken vandaaruit toe naar een constructieve en duurzame regeling van de financiële en juridische gevolgen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

advocaat-mediator-specialist

Helma Tiggelaar

Doortastend en betrokken. 

Eerlijk, duidelijk en recht door zee.

Helma Tiggelaar

MKB-onderneming

Werner Schieman

Hij begrijpt als geen ander wat een ondernemer op zakelijk vlak en privé bezighoudt. Het zelfstandig ondernemerschap zit hem als gegoten.

Werner Schieman